Beautyskinroller

Beautyskinroller är en effektiv produkt för dig som vill öka lysten, reducera rynkor och få en jämnare hy genom microneedling.

Beautyskinroller har 540 mikronålar av titan som man rullar i olika riktningar på huden för att skapa tusentals mikrohål. Genom att skapa dessa mikrohål ökar man blodcirkulationen och sätter igång/ökar produktionen av kollagen, kroppens egna protein. Kollagen är ett fiberprotein som ger struktur och stadga åt huden. Med åren blir strukturen, stadgan och lysten i huden sämre men genom att stimulera huden med denna metod så stimulerar man hudens produktion av kollagen och blodcirkulation, man får huden att reparera sig själv. Redan efter ett dygn blir huden mjukare, fastare och jämnare men framförallt så har microneedling visat mycket goda resultat på ett gynnsamt hudföryngringsresultat.

Beautyskinroller är speciellt anpassad för hemmabruk, rekommenderat är att man behandlar huden 1-2 gång i veckan under en månad för att sedan vila 1-2 månader och sedan upprepa för att bibehålla lysten och reducera rynkorna.

Så här gör du:

  • Rengör huden som ska behandlas noga, se även till att Beautyskinroller är rengjord, det gör man med alkohol.
  • När det gäller kroppen så duschar man innan eller medan man behandlar huden, torka hudenlätt för att sedan behandla med återfuktande kräm.
  • Rulla Beautyskinroller ca 4-5 gånger Vertikalt (lodrätt), Horisontalt (vågrätt) och på Diagonalen (snett uppåt och nedåt) i båda riktningarna uppåt och nedåt.
  • Ha inte bråttom utan försök att gå igenom hela ansiktet, hals och dekolletaget metodiskt, gäller även för kroppen.
  • Viktigt att man rullar mjukt man ska inte trycka hårt.
  • Efter behandling återfukta med lämplig ansiktskräm.

Vill du bli återförsäljare?

Kul om du vill bli återförsäljare, skriv i formuläret så kontaktar vi dig/er så snart vi kan.